Gå til hovedinnhold

☆ Ikke lenger i 20 årene ☆

30 april fylte jeg 30 år - gikk ikke helt som planlagt. Da jeg hadde ordnet med bursdagsparty osv, men vi tar det igjen iløpet av sommeren med gode venner. Men vi reiste på vognen sammen med svigerfamilien og det var kjempe koselig. Vi reiste til Hvaler for å spise, fikk meg drink å greier! Jeg er så heldig som har verdens beste svigerfamilie, de betyr så utrolig mye for meg. Fikk fine gaver som jeg satt så stor pris på.

Av Kristian fikk jeg to nye anheng til charms armbåndet mitt - en ballerina sko og en vinge <3


Er det ei som betyr veldig mye må dere være Katrine, storesøsteren til Kristian.
Ei herligere jente, mer positiv og enklere venninne å kunne prate med er vanskelig å finne. Virkelig godt med ei god venninne her som jeg kan snakke med ALT om. Vi er så like på så mye og det er ikke alle man kan ha det så morsomt med. Hu er rett og slett som en lillesøster, selv om hu ikke er så mange år yngre enn meg hehe. Fantastiske Katrine - er så glad i deg <3


Kommentarer

Anonym sa…
Gratulere vel overstått dag! 😉😄

Klem fra "mommo64"
Anonym sa…
Gratulerer med overstått!:) Kan du ikke lage et innlegg med hvordan du og kristian bor? Intreiør osv...!!:):) Hilsen ei som heier på deg.

Populære innlegg fra denne bloggen

☆ Fikk mitt ja ☆

Dagen idag har jeg holdt hemmelig for min bedre halvdel i en god stund nå. Vi bestilte oss forlovelsesringer sammen, men han trudde de var forsinket og at de ikke hadde kommet enda. Dermed trudde "vi" at det ikke ville bli forlovelse på 3 mnd dagen våres som det ville stå i ringene. Men det Kristian ikke visste var planene jeg hadde. Nemlig at ringene var kommet og gjemt på en lur plass - og jeg hadde hvert på møte med kino sjefen i Lillestrøm og gitt han 2 bilder som skulle vises på kinolerretet før filmen startet.
Vi var ute å spiste idag, og har hatt en fantastisk fin kjærestedag! Den ble avsluttet med å se skrekkfilm på kino og med masse nerver venter jeg spent på at bildene jeg hadde sendt skulle komme opp. For planen var at de skulle komme rett etter reklamen, men de kom ikke. Så jeg sendte en melding til sjefen og det viste seg at de hadde glemt det de som jobbet i kveld. Og dermed ble det til at det skulle komme rett etter filmen.
Filmen ble ferdig og folk startet å…

☆ Vi er i Juni ☆

Hurra meg rundt å fort disse måndene flyr avgårde, hvor i all verden blir det av tiden?  Vi flytter mest sansynlig i denne mnd, om ting går etter planen. Gleder meg!
Ellers går dagene i fotografering fra høyt til lavt, helt  utrolig hvor mange kunder det har dukket opp de siste dagene - og det er alt fra gravid til familie bilder.
Kjempe moro, og det er så deilig å endelig kunne ta masse bilder igjen - drømmen nå er jo at ting skal gå bra så jeg kan få en inntekt på dette. Bildene under tok jeg igår kveld!

Ellers jobber jo Kristian hver dag, og jeg har søkt enda mer så håper på mer jobb enn det jeg har på avlastningen. Veldig klart for noe fult nå og ikke gå hjemme! Men så lenge jeg har fotojobben er jeg kjempe fornøyd, for da kommer jeg meg ut ihvertfall.
Utenom så er det ikke så mye nytt egentlig, går i det samme gamle. Skal bare nyte sommeren med verdens beste kjæreste .

☆ Tjohei ☆

Jada det er liv i meg, folk spør hele tiden siden jeg ikke er noen aktiv blogger lenger. Men det har seg sånn at jeg vet ikke om jeg vil dele så mye her lenger, da jeg ikke vet hvor det havner hen. Og at det er utrolig mange der ute som bare er inne å sniker innom bloggen for å se om det er noe nytt de kan prate om. Derfor er jeg nok der nå at jeg vurderer å slutte helt med blogging og heller fortsette på den som er sperret. For der har jeg en oversikt over hvem som får lov til å lese og hvem jeg deler ting med!

Men jeg har det bra, har jo verdens beste kjæreste og venner, for ikke å nevn om svigerfamilien min. Dagene går til planlegging av 30 års dagen min som skal feires med herlige venner og jobbing i omsorgsboligen. Stor trives med livet som det er akkurat nå! Pluss minus noe, men sånn er det noen ganger.

Så vi får se hva tiden bringer og om det blir noe mer blogging eller om det blir stille herfra og denne slettes! Sånn blir det når man er lei av folk som bare skal snoke og ha n…