Gå til hovedinnhold

☆ Livets forandringer ☆

Som mange har fått med seg er det slutt mellom Kristian og meg - det har vært noen tøffe uker, men jeg har heldigvis hatt venner rundt meg. Jeg får bare tenke at han var for ung og ikke klar for ett langvarig forhold. Så nå ser jeg etter leilighet i Porsgrunn og Skien, for jeg vil tilbake til vennene mine der. Savner de så utrolig mye. Kommer til å savne de fantastiske vennene mine som jeg har her også, som Mari, June, Cathrine og Marius.


Men dagene går - Marius har vært her så og si hver dag, noe som har gjort litt med følelsene til oss begge to. Så ja vi er i ett forhold. Men jeg flytter nok uansett, for jeg må ut av denne leiligheten og er billigere for meg i Telemark enn her oppe. Skal bli godt å komme tilbake til vennene mine, men kommer virkelig til å savne Marius. Men vi kommer til å være MYE hos hverandre, så får vi se hva som skjer etterhvert. Marius betyr utrolig mye for meg, han har stilt opp siden dag 1 og vi er så utrolig like på så mye, men forskjellige på mye også. Vi klarer å fylle hverandre. Så Luna og jeg blir Telemark folk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

☆ La Marius slippe smerter ☆

Jeg har startet en "spleis" for min kjære Marius, av den grunn at det er så vondt å se hvor mye han kjempe i det daglige. Derfor ønsker jeg at vi skal kunne klare å spare, samtidig som kanskje noen snille der ute vil hjelpe oss. Jeg legger med linken til spleis siden :) Under bildet vil du finne litt informasjon. Setter utrolig stor pris på deling! LA MARIUS FÅ RESTEN AV LIVET <------- LINK Marius er 26 år og har en sykdom som heter  Charcot - Marie - Tooths.   Charcot-Marie-Tooths sykdom (CMT) er den vanligste formen for arvelig nevropati og inndeles igjen i flere undergrupper. Det finnes to hovedtyper av CMT, type 1 og 2. CMT kjennetegnes av nedsatt muskelkraft, følesans og leddsans i føttene og delvis hender og armer. Mer om denne sykdommen kan leses om på frambu.no Ikke nok med at Marius sliter med bein som mister følelsene, never som ikke funker og alt annet av muskler som blir svakere - så har han hofteleddsdysplasi. Hoftene til Marius knaker og detter ut av leddet. Han…

☆ Min vei til ett lettere liv ☆

22 august begynte en helt ny hverdag, da var det første dagen på startkurs på Bærum sykehus. Masse følelser og tanker om hvordan dette skulle bli, og jeg visste at vi kom til å bli mange så det var litt vanskelig pga sosialangsten. Men herregud for ett prosjekt, og for noen herlige mennesker. Det har virkelig ikke vært noen som helst grunn til å være så nervøs. Det har vært en kjempe spennende tid, med 8 kurs dager på 8 uker. Lært utrolig mye, og masse jeg ikke visste fra før. 
Vi er blitt en skikkelig sammenspleiset gjeng, som jeg gleder meg til å ha kontakt med videre. Nå er det bare å vente på samtale med kirurgen og få vite når jeg skal få min minimage. Ja, jeg har valgt å ta en slankeoperasjon så jeg kan få livet mitt på stell. Det er ikke noe moro å leve med overvekt og ikke føle seg vell. Etter mange år med mobbing fra både ukjente, "venner" og familie. Men er det noe jeg virkelig lærte etter kurset på sykehuset er at barndommen har så mye å si på vekten, om hvordan …