Gå til hovedinnhold

☆ Livets forandringer ☆

Som mange har fått med seg er det slutt mellom Kristian og meg - det har vært noen tøffe uker, men jeg har heldigvis hatt venner rundt meg. Jeg får bare tenke at han var for ung og ikke klar for ett langvarig forhold. Så nå ser jeg etter leilighet i Porsgrunn og Skien, for jeg vil tilbake til vennene mine der. Savner de så utrolig mye. Kommer til å savne de fantastiske vennene mine som jeg har her også, som Mari, June, Cathrine og Marius.


Men dagene går - Marius har vært her så og si hver dag, noe som har gjort litt med følelsene til oss begge to. Så ja vi er i ett forhold. Men jeg flytter nok uansett, for jeg må ut av denne leiligheten og er billigere for meg i Telemark enn her oppe. Skal bli godt å komme tilbake til vennene mine, men kommer virkelig til å savne Marius. Men vi kommer til å være MYE hos hverandre, så får vi se hva som skjer etterhvert. Marius betyr utrolig mye for meg, han har stilt opp siden dag 1 og vi er så utrolig like på så mye, men forskjellige på mye også. Vi klarer å fylle hverandre. Så Luna og jeg blir Telemark folk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

☆ Tjohei ☆

Jada det er liv i meg, folk spør hele tiden siden jeg ikke er noen aktiv blogger lenger. Men det har seg sånn at jeg vet ikke om jeg vil dele så mye her lenger, da jeg ikke vet hvor det havner hen. Og at det er utrolig mange der ute som bare er inne å sniker innom bloggen for å se om det er noe nytt de kan prate om. Derfor er jeg nok der nå at jeg vurderer å slutte helt med blogging og heller fortsette på den som er sperret. For der har jeg en oversikt over hvem som får lov til å lese og hvem jeg deler ting med!

Men jeg har det bra, har jo verdens beste kjæreste og venner, for ikke å nevn om svigerfamilien min. Dagene går til planlegging av 30 års dagen min som skal feires med herlige venner og jobbing i omsorgsboligen. Stor trives med livet som det er akkurat nå! Pluss minus noe, men sånn er det noen ganger.

Så vi får se hva tiden bringer og om det blir noe mer blogging eller om det blir stille herfra og denne slettes! Sånn blir det når man er lei av folk som bare skal snoke og ha n…

☆ 8 mnd ☆

Tiden flyr avgårde og jeg skjønner ikke helt hvor den blir av. På fredag hadde Kristian og jeg vært sammen i 8 mnd - og det har virkelig hvert de beste mnd i livet mitt.
Vi har det så utrolig bra sammen, og vi våre planer fremover. Hva dette er får dere nok vite med tiden. Han er virkelig min klippe, min bestevenn og verdens beste kjæreste. Elsker deg virkelig høyere enn himmelen Kristian, du er best. Angrer ikke ett sekund på at det ble oss to.

Snart har vi vår første jul sammen - noe jeg gleder meg til. Å kunne få feire den med deg og ikke minst med den herlige familien din. Gleder meg masse til mange flere mnd sammen med deg  og ikke minst alle årene vi skal ha sammen.  Elsker deg!